Rólunk

Balogh Anita vagyok, párommal, Lacival álmodtuk meg és hoztuk létre 2018-ban ezt a családi vállalkozást.

Közösen jártunk és járunk rendezvényekre, vásárokra Budapesten és környékén. Azonban éreztük, hogy tovább kell lépnünk, fejlődnünk kell, több vásárlóhoz kell eljutnunk.  A fő szempont az volt, hogy országon belül mindenkit elérhessünk. Elkezdtünk ötletelni, majd megszületett a döntés, hogy belevágunk és megalkottuk az ékszerünk.hu webáruházat.

Nálunk kristály, Swarovski kristály és cirkónia kövekkel díszített, tündöklő ékszerek színes palettáján válogathatsz kedvedre. Fontos szempont volt, hogy csak antiallergén, nikkelmentes ékszereket forgalmazzunk, hogy fémérzékenység esetén is viselhetőek legyenek termékeink. Számos ékszerünk Swarovski kristályok felhasználásával készülnek, de a többi alkotórészük (lánc, kapocs) az ékszereket előállító gyártó terméke.

2019-ben ásvány ékszerekkel bővítettük kínálatunkat. Minden ásvány karkötőnk kézzel, saját tervezés alapján, minőségi ásványokból készül. A jövőben újabb és újabb ötletekkel, stílusos ásvány karkötőkkel várunk benneteket, hogy minél több örömöt okozhassunk Nektek!

Szívesen adunk tanácsot, ha bizonytalan vagy ásványékszer témakörben. Keress meg minket bátran, ha egyedi elképzelésed van, hogy általunk a Te álmod is valóra válhasson!

Anita és Laci